Ο αριστερός δεν κολά αφίσες στις κολώνες, αλλά ιδέες στο νου και στις καρδιές των ανθρώπων.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ο κ. ΜΑΝΟΣ


Ένα ακόμα ψευτοδίλημμα.

Ο κ. Τσίπρας ΦΙΛΕ ΜΟΥ έχει συγκεκριμένο Ελληνοκεντρικό πρόγραμμα Ευρωπαϊκής   κατεύθυνσηςκαι η πολιτική διαδρομή του κ. Μάνου μας λέει ότι είναι ο κλασσικός εκπρόσωπος της βαρβαρότητας των αγορών, οι οποίες στέκονται σήμερα κόντρα στην έννοια της Δημοκρατιας!! Θα συμμαχίσει λοιπόν με τις δυνάμεις αυτές. Σ’ αυτές ανήκει ιδεολογικά.
Είναι κι αυτός ένας ακόμα σωτήρας που περιφέρεται από κόμμα σε κόμμα και τελευταία πέρασε ως στέλεχος επιλογής στο ΠΑΣΟΚ, στο κόμμα δηλαδή του ΣΩΤΗΡΑ Ανδρέα!!, που πέρασε κι αυτός από το προσκήνιο της πολιτικής σκηνής, όπως πέρασε κι ο Καραμανλής, ο Τρικούπης, ο Βενιζέλος, ο Πλαστήρας και τόσοι άλλοι πολιτικοί με θετική και αρνητική παρουσία.   
Κάθε Έλληνας λοιπόν  πολιτικός δικαιούται  και οφείλει να παρουσιάζει δημόσια τις απόψεις του και το πρόγραμμά του και ο λαός με την ψήφο του και η ιστορία με τη μνήμη της θα τον κρίνουν!!
Πώς όμως θα αφεθεί ο λαός να αποφασίσει ελεύθερα και δημοκρατικά μέσα σ’ αυτό το κλίμα της απόλυτης καταστροφολογίας, που δημιουργούν οι κουκουλοφόροι της Ελληνικής κοινωνίας?? Ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας  για παράδειγμα, ο κ. Παύλος Μυλωνάς, που συνέταξε την Έκθεση για τις συνέπειες της δραχμής, υπήρξε για 8 χρόνια στέλεχος του ΔΝΤ.
Με την έκθεσή του αυτή δε σκέφτηκε τη ζημιά που θα προκαλέσει στην καχεκτική Ελληνική οικονομία, αλλά πως θα εξασφαλίσει την παρουσία των συναδέλφων του τοκογλύφων στη χώρα μας για τα επόμενα 40 χρόνια, σκορπίζοντας διεθνώς το φόβο και τον τρόμο για την επόμενη μέρα των εκλογών,  αν οι Έλληνες ψηφοφόροι δε λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις «σοφολογίες» του και κάμουν το «λάθος»!!!! 
Εγώ λοιπόν κύριε Μυλωνά θα το κάνω για δεύτερη φορά το «λάθος», γιατί το πρόβλημα της επιλογής προγράμματος και προσώπου, μου το έλυσε ο προπάππος μου, ο γερο-Μαλιάτσας, που μου έλεγε ότι:
«Τα μαθητούδια Αντώνη πετροβολάνε τις καρυές πού έχουν καρύδια»
Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ (και ο κ. Τσίπρας προσωπικά) βάλλεται λυσσωδώς πανταχόθεν !!!! αποτελεί το μοναδικό αλάνθαστο κριτήριο της δικής μου επιλογής για τις εκλογές της 17ης  Ιούνη. Η ιστορία θα μας κρίνει όλους !!
ΔΗΛΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: