ΜΝΗΜΟΝΙΑ

ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
Γιατί δε σκίσατε τα μνημόνια
και επιλέξατε να γίνετε
η τρίτη Μνημονιακή κυβέρνηση της Χώρας;?:?

Ο αριστερός δεν κολά αφίσες στις κολώνες, αλλά ιδέες στο νου και στις καρδιές των ανθρώπων.

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

Αναδημοσιοποίηση Επιστολης Αντώνη Δρόσου

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015

Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Αντώνη ΔρόσουΚορωπί, 20 Αυγούστου 2015
Σύντροφοι της ΟΜ Κορωπίου,
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον σκληρό μνημονιακό κόμμα!
Δυστυχώς αποδειχτήκαμε ανέτοιμοι για να φέρουμε στο ΛΑΟ μας την περιλάλητη ΑΝΑΤΡΟΠΗ που του υποσχεθήκαμε, γιατί  ποτέ δεν εξετάσαμε μέσα στις οργανώσεις με σοβαρότητα το ΕΓΚΛΗΜΑ που έχει διαπραχτεί σ’ αυτή τη ΧΩΡΑ. Ποτέ δεν αναζητήθηκε   το "σενάριο" του εγκλήματος, πάνω στο οποίο όφειλε να δουλεύει η οργάνωση και τα επιτελεία της, ώστε σχεδιασμένα να συγκεντρωθούν τα στοιχεία για να αποδείξουμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ότι το ελληνικό χρέος είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ  και ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ. Στον αγώνα μας αυτόν θα είχαμε συμμάχους και όλα τα Ευρωπαϊκά κράτη που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Εμείς μόνο μπορούσαμε να το ξεκινήσουμε, γιατί ΕΜΕΙΣ υπήρξαμε τα "πειραματόζωα" των τοκογλύφων, και δεν το κάναμε!!
 Αντ’ αυτού η υπερκείμενη κομματική εξουσία, με ευθύνη πάλι και δική μας,   επέλεξε το μονόδρομο της «έντιμης» διαπραγμάτευσης και επέστρεψε σαν μπουγελωμένος κολίγος που τόλμησε να παζαρέψει την αμοιβή του και τα δίκαιά του με τον τσιφλικά του περασμένου αιώνα. Είναι η επιεικέστερη εκτίμηση που θα μπορούσα να κάνω!
Σήμερα η συμφωνία ολοκληρώθηκε! Δεκατέσσερα αεροδρόμια ξεπουλήθηκαν στους Γερμανούς αντί πινακίου φακής. Η Ελλάδα μετατράπηκε σε «μάνδρα» υλικών προς πώληση. Χάθηκε και η τελευταία ελπίδα για αλλαγή πορείας! Σε λίγο, κοντά στο «δεν παράγουμε τίποτα» θα ακούμε και το «δεν έχουμε τίποτα»!
Σαν απλός υπεύθυνος πολίτης  στέκομαι αμετάκλητα απέναντι σε όσους με σχέδιο καταστρέφουν τη χώρα μου, απέναντι στην ΕΚΤ, την ΕΕ και το ΔΝΤ, απέναντι σ’ αυτούς που δημιούργησαν το ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΛΗΣΤΡΙΚΟ και ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ χρέος και κατέστησαν τη χώρα μου αποικία και τα παιδιά μου πρόσφυγες στον τόπο τους.
Σας παραδίνω σήμερα την ιστοσελίδα της οργάνωσης.
Σας παραδίνω τα κλειδιά του γραφείου.
Σας παραδίνω την πανοπλία μου, τα λάβαρά μου, όπως παράδωσε το ’45 ο αντάρτης της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, το όπλο του κλαίγοντας, χωρίς να μπορώ, ούτε στο ελάχιστο, να φτάσω το μεγαλείο του!
Κρατώ την ΨΗΦΟ μου, την ΨΥΧΗ μου και τα ΟΝΕΙΡΑ μου, που με γεμίζουν ΕΛΠΙΔΑ. Κρατώ ακόμα σφιχτά τις φιγούρες των συντρόφων μου, που παλέψαμε μαζί για να απαλλαχτεί η χώρα από τα μνημόνια, που θερίζουν ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ και εξοντώνουν ΖΩΕΣ. Κρατώ τέλος στις αποσκευές μου το περήφανο ΟΧΙ του ΛΑΟΥ μας.
 Με πολλούς θα ξανασμίξουμε. Θα με βρείτε περιπλανώμενο στους δρόμους, μέσα στο ανώνυμο πλήθος, στους πλειστηριασμούς, στα συσσίτια των ανέργων και των αστέγων, καβάλα στα τρακτέρ των αγροτών, κοντά στους νέους, δίπλα στα άνεργα παιδιά μας,  οργισμένο οδοιπόρο ανάμεσα στα συντρίμια του ΤΡΙΤΟΥ μνημονίου, για να στήσουμε όλοι μαζί το νέο ΕΑΜ κατά της αποικιοκρατίας.
Γεια σας σύντροφοι!
Αντώνης Δρόσος, μέλος της Γραμματείας της ΟΜ Κορωπίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: