Ο αριστερός δεν κολά αφίσες στις κολώνες, αλλά ιδέες στο νου και στις καρδιές των ανθρώπων.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Δυστυχώς επαληθευτήκαμε !!!

Η Ευρώπη είναι Ένωση ισχυρών οικονομικών συμφερόντων και σαν τέτοια δεν έχει ηθική, δεν έχει "λόγο". Εκβιάζει, ψεύδεται, και παρανομεί. Περιφρονεί δε προκλητικά τους δημοκρατικούς θεσμούς των κρατών μελών. Κυρίως έδειξαν οι ηγέτες της υποκρισία και ανεντιμότητα. Θέλουν να ανταλλάξουν ΑΙΜΑ με ΧΡΗΜΑ. Θέλουν ΕΛΛ¨ΑΔΑ χώρα χρέους.! ΤΕΛΟΣ. Όσοι θέλετε να πεθάνετε με το ΕΥΡΩ στην τσέπη και το ΣΤΑΥΡΟ στο χέρι κάντε το. ΕΜΕΙΣ οι άλλοι θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στον τόπο μας. Θέλουμε να δούμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να ζουν ΕΔΩ στον τόπο τους και να προκόβουν.
Ένας είναι ο δρόμος. Είναι πιο εύκολος από τον αργό θάνατο που μας προτείνουν οι δανειστές. Είναι κυρίως αποτελεσματικός γιατί οδηγεί στην απελευθέρωση από τα δεσμά του χρέους. Θα παλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για ΜΑΣ και όχι γι' ΑΥΤΟΥΣ.
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
Με διεθνοποίηση του προβλήματός μας.
Κατάθεση στον ΟΗΕ πράξης Εθνικής Κυριαρχίας για διαγραφή ΟΛΟΥ του χρέους ως Παράνομου και ληστρικού αποικιοκρατικού χαρακτήρα, γιατί οδηγεί τον οφειλέτη σε χρεοκοπία (Αγγλικό Εμπορικό Δίκαιο 2005) με αυτοδίκαια παύση πληρωμών μέχρι να εκδικαστεί η προσφυγή της χώρας. (μετά από 30 αιώνες).
Να συγκαλέσει ο Τσίπρας οικονομολόγους που υποστηρίζουν την επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα σε σύσκεψη. και να κλείσει τ' αφτιά του στους Ευρωλάγνους !!

 

1 σχόλιο:

stamatis είπε...

Πες τα Αντώνη. Δεν πουλάμε,δεν εκβιαζόμαστε,δεν υποκύπτουμε. Τα χρόνια της υποταγής των πολλών στους λίγους Έχουνε περάσει χωρίς γυρισμό. Η ΕπΑΝΑΣΤΑΣΗ ξεκινά απο την μικρή ΕΛΛΑΔΑ. Απαιτούμε άμεση διακοπή των σούρτα φέρτα στις Βρυξέλλες,άμεση διακοπή πληρωμών και χάραξη Εθνικής οικονομικής πολιτικής ΤΩΡΑ.