Ο αριστερός δεν κολά αφίσες στις κολώνες, αλλά ιδέες στο νου και στις καρδιές των ανθρώπων.

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Η αδιαφορία και η απάθεια σκοτώνουν!!

Το έγκλημα κατά του Λαού και της χώρας είναι διαρκές.
Η αδιαφορία και η απάθεια το κάνει θανατηφόρο!!
Το ανοσιούργημα που ψήφισε η Βουλή για την ένταξη των συνταξιούχων της Αγροτικής Τράπεζσς στον ΕΟΠΥΥ, έχει τα αποτελέσματά του:
α) το Ταμείο Υγείας τους, το (ΤΥΠΑΤΕ), κλείνει και οι 120 εργαζόμενοι μένουν στο δρόμο άνεργοι και οι οικογένειές τους στέλνονται στην εξαθλίωση και στη στέρηση !!! και
β) οι συνταξιούχοι δεν εντάσσονται με το ταμείο τους, σαν μια οργανική οντότητα, αλλά σαν πρόσωπα και αυτό ισοδυναμεί με εμπαιγμό, διότι η υπάρχουσα Νομοθεσία δεν προβλέπει την ένταξη στον ΕΟΠΥΥ μεμονωμένων ασφαλισμένων. Ο ΕΟΠΥΥ δεν είναι ασφαλιστικό Ταμείο, αλλά ασφαλιστικός Οργανισμός, στον οποίο εντάχθηκαν και εντάσσονται Ταμεία, κι όχι πρόσωπα.
Στο ερώτημα μάλιστα «και πως γίνεται μια ένταξη προσώπων, που δεν προβλέπεται από το νόμο; », η απάντηση είναι σοκαριστική :
Οι αρμόδιοι αυτοσχεδίασαν και ενέταξαν τους συνταξιούχους του ΤΣΠΑΠΕ στον ΕΟΠΥΥ  και όχι του ΤΥΠΑΤΕ, (που στην περίθαλψή του έχει άλλους 1000, περίπου, που παραμένουν ανασφάλιστοι και στον αέρα), με τη διαδικασία που εφαρμόζεται για τους μετανάστες και ειδικά, για τους λαθρομετανάστες ! Περισσότερα εδώ http://www.seate.gr/ekselikseis/EKSELIKSEIS-2013.htm


Δεν υπάρχουν σχόλια: