Ο αριστερός δεν κολά αφίσες στις κολώνες, αλλά ιδέες στο νου και στις καρδιές των ανθρώπων.

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΞΟΦΛΗΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

Τρείς νεκροί, ένα έμβρυο μαζί,
η Ελλάδα λιπόθυμη
και η Βουλή ναζιάρα.
Είστε εσείς, το πολιτικό κατεστημένο της Πατρίδας μας, οι ηθικοί αυτουργοί και συνυπεύθυνοι για τη δολοφονία των τριών νέων ανθρώπων στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο ΓΙ 'ΑΥΤΌ.
Δεν έχουμε παιδεία, δεν έχουμε υγεία, δεν έχουμε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δεν έχουμε ασφάλεια στο σπίτι μας. Αποχτήσαμε όμως «αφεντικά» Εσείς βέβαια, οι εκλεγμένοι της βουλής, συνεχίζετε ξεδιάντροπα να παίζετε το βιολί σας. Κοκορεύεστε και δε σκέπτεστε μη τυχόν τα τομάρια μερικών από σας γίνουν πολυθρόνες της Βουλής, αυτές για να κάθονται επάνω σ ', οι επόμενοι, οι μετά από σας, οι «αυτογνωσμένοι», ΟΙ ΣΥΝΕΤΟΙ, που θα καταφέρουν να οδηγήσουν τη χώρα μας χωρίς προστάτες και θλιβερούς «πολυμαθείς» και κυρίως χωρίς εσάς όλους. Δε φοβάστε μήπως τα κόμματα γίνουν δύο: ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ το ένα και ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ το άλλο.

Αφήστε τις γελοιότητες με τις επιτροπές της Βουλής και στείλτε άμεσα στη Δικαιοσύνη τους υπεύθυνους της ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. Εκεί θα δοκιμαστεί και αυτή σα θεσμός, η Δικαιοσύνη, και ελπίζουμε να μη χρειαστεί να στηθούν λαϊκά δικαστήρια στο Σύνταγμα.
Τα αιτήματα, όπως τέθηκαν από τους συνδικαλιστικούς φορείς, δεν έπεισαν, δεν κατέβασαν όλους τους Έλληνες στους δρόμους. Οι πολλοί μείναμε στα σπίτια. Αν μας καλέσουν με μοναδικό αίτημα «οι κλέφτες στο σκαμνί, τα λεφτά στο λαό», θα κατεβούμε, όπως φαίνεται, «συν γυναιξί και τέκνοις». Γι' αυτό αν θέλετε ενότητα στη λαϊκή ΒΑΣΗ, εφαρμόστε ΤΩΡΑ τις 12 παρακάτω "εντολές" που ακούγονται στους δρόμους και στις γειτονιές:
1. Καταργήστε, με ομόφωνη απόφαση της Βουλής,  την ασυλία των πολιτικών και το νόμο παραγραφής των αδικημάτων σας.
2. Καταργήστε το νόμο που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των Βουλευτών και των Υπουργών για να μάθει ο Λαός τη «διαμάντια» μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια.
3. Ανοίξτε τους λογαριασμούς και ελέγξτε της «εταιρίες εξαγωγής μαύρου χρήματος». Εφαρμόστε το «πόθεν έσχες».
4. Ελέγξτε τις αναλήψεις χρημάτων που έχουν γίνει από το καλοκαίρι του 2009 μέχρι σήμερα. Εφαρμόστε το «πόθεν έσχες» και προβείτε σε κατασχέσεις. Αποδώστε στο λαό τα κλεμμένα.
5. Αφήστε ελεύθερο τον τύπο να γράψει και να δικαστεί για τα εγλήματά που τυχόν θα διαπράξει. Κατάργηση του περιοριστικού της ελευθερωτυπίας νόμου.
6. Μειώστε κατά 30% τη χρηματοδότηση των κομμάτων
7. Μειώστε τον αριθμό των βουλευτών σε 180-200
8. Αυξήστε το δικαίωμα συνταξιοδότησης των βουλευτών στα 16 χρόνια και όχι στα 8.
9. Καταργείστε την επί πληρωμή συμμετοχή των βουλευτών στις διάφορες επιτροπές.
10. Δημιουργείστε σώμα αδιάφθορων δικαστών για τον έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων. (Όχι από το σώμα ορκωτών λογιστών της Βουλής).
11. Εντάξτε άμεσα τα οικονομικά της Βουλής στο Υπουργείο Οικονομικών. Καταργείστε το σχετικό νόμο.
12. Εντάξετε στο νέο συνταξιοδοτικό νόμο, που ισχύει τους εργαζόμενους αυτής της χώρας τις συντάξεις των πρώην Προέδρων της Δημοκρατίας, των Πρωθυπουργών και των βουλευτών.
Αν αυτά δε γίνουν άμεσα, φοβάμαι πως η ενότητα που πασχίζετε να πετύχετε στο θεσμικό της φορέα, στο Προεδρικό Μέγαρο, θα επιτευχτεί στους δρόμους και στα πεζοδρόμια, στο φυσικό της δηλαδή φορέα και τότε τα ψέματα κύριοι τελειώνουν. Όσοι από σας βλέπατε, ακούγατε και δε μιλούσατε τόσα χρόνια, γιατί είχατε βολευτεί, είστε σήμερα συνένοχοι και συνυπεύθυνοι για το κατάντημα αυτής της χώρας, αυτής της περήφανης Πατρίδας, είτε κυβερνούσατε, είτε όχι.
Αν αυτά δε γίνουν ΤΩΡΑ, ΑΜΕΣΑ, κύριε Πρωθυπουργέ, ξέρουμε το δύσκολο δρόμο που μας περιμένει και το μόνο που δεν ξέρουμε είναι το όνομα του επόμενου και μεθεπόμενου πρωθυπουργού.
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ
ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ, ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ,
ΞΟΦΛΗΣΕ ΕΣΥ ΓΙΩΡΓΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
Αν αυτό δε γίνει άμεσα
τότε διαβάστε ΕΔΩ:
http://kostasxan.blogspot.com/2010/04/john-perkins.html





Δεν υπάρχουν σχόλια: