Ο αριστερός δεν κολά αφίσες στις κολώνες, αλλά ιδέες στο νου και στις καρδιές των ανθρώπων.

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Το θέατρο των ελεεινών και η αποτυχημένη προσπάθεια γελοιοποίησης της Ζωής Κων/πούλου.

Το θέατρο των ελεεινών ξετυλίγεται από το 2009-2016.
 Τα πιστόλια «δίνουν και παίρνουν».
Άλλος το βάζει πάνω στο τραπέζι κι άλλος το δέχεται στον κρόταφο!
Ένας άλλος ανάμεσά τους γονατιστός, φωνάζει το σχιζοφρενικό «ουδείς αναμάρτητος»!!
Ο τελευταίος βιάζεται να κυβερνήσει ένα κράτος χρεοκοπημένο και ενώ οι δανειστές απαιτούν από το Σαμαρά την 5η αξιολόγηση σπεύδει να την αναλάβει ο ίδιος και χρήζει Πρόεδρο της ΕΠΙΛΟΓΗΣ
 του!
Τα μεγάλα κόμματα, το ένα μετά το άλλο, εξαπάτησαν το ΛΑΟ και έφερε το καθένα και από ένα μνημόνιο. Το τελευταίο ξεπλένει τις αμαρτίες των προηγούμενων και γίνονται όλοι ίδιοι.
Το ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ παραδόθηκε από το λεγόμενο «δημοκρατικό τόξο» στο Τρίτο Ράϊχ, η ΑΡΙΣΤΕΡΑ διασπάστηκε, ο λαός προδόθηκε και η ελπίδα ξεθώριασε.
Το Ηρωικό ΟΧΙ του ΛΑΟΥ μας μετατράπηκε σε ταπεινωτικό ΝΑΙ υποτέλειας.  
Ποιος θα βάλει θέμα διαγραφής του Παράνομου χρέους;
Ποια ΒΟΥΛΗ θα ζητήσει απόδοση των γερμανικών αποζημιώσεων και εξόφληση του κατοχικού δανείου; ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ;
Μόνο μια ΚΥΡΙΑ εμμένει να υπερασπίζεται τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ. Είναι απρόβλεπτη και επικίνδυνη για το αμαρτωλό «δημοκρατικό τόξο» και αποφασίζουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι εμπλεκόμενοι να την ισοπεδώσουν, εκμεταλλευόμενοι αυτή ακριβώς την ΕΜΜΟΝΗ της και την ΠΙΣΤΗ της στο όρκο που έδωσε!!. Είναι η Πρόεδρος της Βουλής, η ΖΩΗ, όπως την αποκαλεί σήμερα ο ΛΑΟΣ.
Η αποτυχημένη προσπάθεια γελοιοποίησης
της Ζωής Κων/πούλου.
Κατασκευασμένοι «επαναστάτες», περίεργοι «προστάτες των λαϊκών στρωμάτων», «αφελείς βετεράνοι με αριστερό πρόσημο», πουλημένοι πολιτικοί, και μισθοφόροι δημοσιογράφοι της διπλανής τουαλέτας είναι πρόθυμοι να υπηρετήσουν τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και να συμβάλλουν στην ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ της ίδιας της χώρας τους.
Την Πρόεδρο της Βουλής και την Επιτροπή αλήθειας για τη διερεύνηση του χρέους παρέδωσε πρώτος στα όρνεα ο Πρόεδρός της. Η Κυβέρνηση Τσίπρα, όχι μόνο άφησε παντελώς απροστάτευτη την Πρόεδρο, προκειμένου αυτή να εξευτελιστεί μέσα στη Βουλή και να την πετσοκόψουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής, αλλά της κήρυξε ευθέως πόλεμο.
Όλοι οι άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενοι στα μνημόνια και στα σκάνδαλα την είχαν "στημένη" στην Κωνσταντοπούλου. Μεθόδευσαν την εκτόνωση της έρευνας που θα ξεσκέπαζε την προδοσία που έχει συντελεστεί σε βάρος της χώρας….
Αφήνω λοιπόν στην άκρη την γελοία προβοκάτσια των «συμβασιούχων υπαλλήλων» της Βουλής την ημέρα αποχώρησής της και ας θυμηθούμε με το ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ μερικά τρανταχτά στιγμιότυπα. 
1. Η «θεατρική παράσταση» περί του ασημάντου του Σαμαρά. Σύσσωμο το «δημοκρατικό τόξο» επικαλέστηκε μια ασήμαντη διάταξη που ποτέ και για κανέναν στη ιστορία της Βουλής δεν είχε μέχρι τότε χρησιμοποιηθεί. Ο πολύς κόσμος εκτιμά τη Ζωή για τη νομική της κατάρτιση. Στήθηκε λοιπόν το σκηνικό για να τη "χτυπήσουν" σ' αυτό ακριβώς το οποίο ο πολύς κόσμος την εκτιμά, να την εκθέσουν στο δυνατό της σημείο.
2. Η βλακωδώς μεθοδευμένη σύνδεση της Ζωής με τη Χρυσή Αυγή. Σκεφτείτε να φοβάται ο πολίτης, πολύ δε περισσότερο η Π.τ.Β, να πει δημόσια ότι αγαπά την πατρίδα του, επειδή το έχει πει κι ο Κασιδιάρης. Να φοβάται ο βουλευτής να καταγγείλει τη Siemens, επειδή πρόλαβε και την κατήγγειλε ο Κασιδιάρης. Έπρεπε η Ζωή να παραχωρήσει τα δικαιώματα του πατριωτισμού και της τιμιότητας στη Χρυσή Αυγή, που αν δεν υπήρχε στη Βουλή η Χ.Α., δε θα μπορούσαν οι διαφθαρμένοι πολιτικοί να συνθέσουν το περιβόητο αμαρτωλό "δημοκρατικό τόξο"(Δ.Τ.).
3. Το γελοίο θέατρο του Γεωργίου και του Στουρνάρα παίζεται με την ανοχή και του Τσίπρα. Κάθε φορά που τους καλούσαν να καταθέσουν στην Επιτροπή αλήθειας έπαιρνε ο ένας παραμάσχαλα ένα ορό και ο άλλος κολλούσε ένα τηλέφωνο στο αφτί του και φώναζαν τα συνεργεία. Άρρωστος ο ένας μέχρι θανάτου, «πολυάσχολος» ο άλλος μέχρι βλακείας.
4. Η Ζωή νόμιζε φαίνεται πως όσο περισσότερο αναλυτική γίνεται, τόσο περισσότερα αντιλαμβάνονται οι ακροατές της. Αλλά οι ακροατές της, «εμπλεκόμενοι και διαπλεκόμενοι», ως επί το πλείστον ήθελαν να την κρατήσουν ζωντανή μεν, αλλά με βουλωμένο το στόμα.
5 Η ΖΩΗ έχοντας απέναντί της όλο το αμαρτωλό τόξο διαπράττει το μεγάλο μοναδικό λάθος.
Δεν εγκατέλειψε το βήμα της Βουλής την ώρα που της ζήτησαν να ψηφίσει το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και δεν κάλεσε το ΛΑΟ από την έδρα της ΒΟΥΛΗΣ να υπερασπιστεί το Σύνταγμα της χώρας, έχοντας νωπό το ΟΧΙ του λαού μας και δε βγήκε έξω από τη ΒΟΥΛΗ  στην πλατεία Συντάγματος και να ανεβεί σε ΕΚΕΙΝΗ την έδρα και από εκει να μιλήσει στο ΛΑΟ του 63% που σίγουρα καταλαβαίνει καλύτερα και περισσότερα από τους πουλημένους κουβαλητές μνημονίων.
6. Το 2016 θα είναι η ώρα της αλήθειας για τους πουλημένους κουβαλητές μνημονίων. Ζητούμε και αναμένουμε άμεσα:
Α. Διακήρυξη αρχών
Β. Αυτοοργάνωση
Γ. Ιδρυτικό Συνέδριο.




 



Δεν υπάρχουν σχόλια: