ΜΝΗΜΟΝΙΑ

ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
Γιατί δε σκίσατε τα μνημόνια
και επιλέξατε να γίνετε
η τρίτη Μνημονιακή κυβέρνηση της Χώρας;?:?

Ο αριστερός δεν κολά αφίσες στις κολώνες, αλλά ιδέες στο νου και στις καρδιές των ανθρώπων.

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Ο δεκάλογος του Πολυτεχνείου και της μεταπολίτευσης

  1. Ο λαός γκρέμισε τη Χούντα των συνταγματαρχών και έφερε τη Δημοκρατία στον τόπο που τη γέννησε, αλλά δεν έβαλε όρους λαϊκής κυριαρχίας και αναζήτησε σωτήρες.
  2. Οι σωτήρες έφτασαν και ενώθηκαν με αρκετούς «ήρωες» και όλοι μαζί άρχισαν το έργο της μεταπολίτευσης για κάθαρση, «ψωμί, παιδεία, ελευθερία».
  3. Βήμα, βήμα οι σωτήρες μαζί με «αρκετούς επώνυμους αριβίστες» αναιρούν στην πράξη τα αιτήματα και τα προτάγματα του Πολυτεχνείου.
  4. Εγκαινιάζουν και εγκαθιδρύουν τη  μεταπολιτευτική περίοδος του απόλυτου λαϊκισμού, της αναξιοκρατίας, της διαπλοκής, της διαφθοράς, της οικογενειοκρατίας, του κεντροδεξιοαριστερού αμοραλισμού, της διάλυσης των λειτουργιών του κράτους και της Εθνικής υποτέλειας.
  5. Καταφέρνει η γενιά αυτή  να παραδώσει τη Χώρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, τους πολίτες στη δυστυχία, την παιδεία στην αναξιοκρατία, την υγεία στην ανυπαρξία, την εργασία στην ανεργία, το μεροκαματιάρη και το συνταξιούχο στον οίκτο των εχόντων, το κεραμίδι του ¨Έλληνα και τον πλούτο της χώρας  στο σφυρί των τραπεζών της διεθνούς απληστίας. Η περίοδος έκλεισε με το τρίτο μνημόνιο του αριστερού αμοραλισμού!!
  6. Ο λαός πλήρωσε ακριβά το πατροπαράδοτο κουσούρι του να αναζητά σωτήρες και ήρωες.
  7. Η εξέγερση του Πολυτεχνείου για ψωμί, παιδεία ελευθερία και η χρεοκοπία της χώρας επαληθεύει απόλυτα το Γκέοργκ Βίλχελμ Φρήντριχ Χέγκελ που φωνάζει από τα βάθη του 18ΟΥ αιώνα : «Δυστυχισμένος ο λαός που έχει ανάγκη από ήρωες».
  8. Από ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ μια ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ φαίνεται να παίρνει τη σκυτάλη της Ελληνικής ιστορίας. Αρνείται την «κοπαδοποίηση»! Αρνείται να εκχωρήσει την εξουσία της στα παιδιά και στα εγγόνια αυτών που μας κατέστρεψαν..
  9. Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ. Είναι η γενιά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, Η ΓΕΝΙΑ της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της ΚΙΟΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!
  10. Δε θα δεχτεί να κουβαλάει για αιώνες τα βάρη που τη φορτώσαμε !! Δε θα μπορέσει να αντέξει το βάρος της απόλυτης αδικίας και θα ξεχειλίσει το ποτάμι της ΟΡΓΗΣ! Αυτά διδάσκει η παγκόσμια ιστορία των καταπιεσμένων και κατατρεγμένων λαών.!! Ρίξτε μια ματιά!!

1 σχόλιο:

Costas είπε...

Σωστά είναι όλα αυτά! Ίσως θα έπρεπε να προσθέσουμε χωρίς "φόβο" ότι αυτή η γενιά του Πολιτεχνείου υπήρξε στη συνάχεια το κέντρο για όλες τις δυσλειτουργίες της μεταπολιτευσης! Ακόμα δεν έχουμε απαλλαγή από την "γενιά του Πολυτεχνείου"!