Ο αριστερός δεν κολά αφίσες στις κολώνες, αλλά ιδέες στο νου και στις καρδιές των ανθρώπων.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ «ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ» Ο ΑΓΩΝ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΩΜΈΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ: http://adrossos.blogspot.gr/2011/12/blog-post_24.html
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,  Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:
·         ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ πιστεύουν στην οργανωμένη πάλη.
·         ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ που πιστεύει πως ένα καλά οργανωμένο σύστημα σαν αυτό που εκπροσωπεί σήμερα η τρόικα στη χώρα μας δεν αντιμετωπίζεται από αγέλες διαμαρτυρομένων και καναπεδάτα άτομα-ιδιώτες,  αλλά από πολίτες που υποστηρίζονται από κινήματα που έχουν στόχους,  μέσα και γενική στρατηγική.
·         ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ που θέλουν να βοηθήσουν αυτό το λαό στο δρόμο της ειρηνικής ανατροπής.
·         ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ που σέβονται τον πολίτη και τον θεωρούν αποφασιστικό παράγοντα και συν-δημιουργό αλλά και
·         ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΟΙΡΑΙΟΥΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ», ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ:
ü  ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΟΝΟ «χρήσιμο οπαδό» και «ψηφοφόρο»
ü  ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ «κομισάριο» , «ινστρούχτορα», και δεδομένο «αρχηγό»,
ü  ΤΑ ΌΡΓΑΝΑ μέσα στα οποία δρουν και την ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ ΤΟΥΣ.
ü  ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ παθητικούς ΔΕΚΤΕΣ και χειροκροτητές ΠΡΟΕΙΛΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ και ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ συν-διεκδικητές στο αγώνα τους για τη νομή και τη μοιρασιά της «κυψέλης» που πρόκειται να ανοιχτεί.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:  
ü  ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ τη νοημοσύνη των συντρόφων τους και ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ παραβιάζοντας συνειδητά τον πυρήνα του αγώνα μας, που είναι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΆΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΉ ΑΝΑΤΡΟΠΗ,
ü  ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ στερούν από τους φίλους μας συμπολίτες και συναγωνιστές ΜΑΣ τα αυτονόητα πολιτικά τους δικαιώματα ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ με τις πρακτικές τους, αυτά που διατείνονται ότι ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ, ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ στο μπλοκ της ειρηνικής ανατροπής και της αριστερής προοπτικής.
ü  ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝ συνειδητά ή αφελώς ΠΆΝΩ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ κατά τους διαφόρους σταθμούς της συμμετοχικής μας πορείας ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.
ü  ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και τα καλεί να πετάξουν έξω κάθε παραχαράκτη και να περιφρουρήσουν τον αγώνα του λαού μας από τους πολίτικους καιροσκόπους και τα κομπλεξικά ΙΔΙΟΤΕΛΉ πριγκιπόπουλα .........!
Εφαρμόστε κατά γράμμα τις αποφάσεις του ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΑΣ και το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ σας και με τα δυο αυτά εργαλεία ανοίξτε τις οργανώσεις σας. Φτιάξτε το στέκι των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ για να προχωρήσετε ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ
ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΤΟΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ «Μπερλουσκόνηδες» και «ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΤΥΧΟΔΙΏΚΤΕΣ» της πολυπρόσωπης εξουσίας.
«ΣEIΣΑΧΘΕΙΑ» ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΝΑΙ, ΜΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!
Η ευθύτητα, η ειλικρίνεια και η παλληκαριά,
Θα φέρει το ΛΑΟ ΚΟΝΤΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: