Ο αριστερός δεν κολά αφίσες στις κολώνες, αλλά ιδέες στο νου και στις καρδιές των ανθρώπων.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Πότε η αντιπολίτευση θα ήταν άξια και πειστική για μερικούς.

 1. Όταν θα δεχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ πέρυσι το Μάιο να γίνει το κουρέλι του Σαμαρά και το κλοτσοσκούφι του Βενιζέλου, ώστε να έχει την ίδια τύχη με αυτή του Καραντζαφέρη και του αξιοθρήνητου «αριστερού» Κουβέλη. Θα είχαμε σήμερα μια φασιστική μνημονιακή Βουλή, όπου θα ψάχνανε όλοι μαζί να βρούνε, τι έκαμε τα CD και το «στεκάκι» o ένας και ο άλλος ανεγκέφαλος.

2. Θα ήταν αξιόπιστη και πειστική η αξιωματική αντιπολίτευση για μερικούς , όταν θα αποδεχόταν ο Αλέξης Τσίπρας να κυβερνήσει με την ψήφο του Σαμαρά και του Βενιζέλου και αιχμάλωτος να υλοποιεί το πρόγραμμα εξόντωσης του λαού αυτής της χώρας, όπως το υλοποιεί σήμερα ο «αριστερός» Κουβέλης, ο οποίος μας ανακοινώνει κάθε φορά τη «χαρμόσυνη είδηση» ότι θα «μείνουμε στο Ευρώ και στην Ευρωζώνη». Και την ίδια ώρα ακούμε στο άλλο κανάλι των ΜΜΕ διάλυεται ο θεσμός της Ελληνικής οικογένειας, (αφού ο πολύτεκνος πληρώνει πολύ περισσότερο φόρο από τον εργένη), ότι ένας ακόμα Έλληνας πήδησε από το μπαλκόνι και ότι κατά εκατοντάδες ψάχνουν στα σκουπίδια και στα σισίτια  για να φάνε.
3. Θα ήταν «αξιόπιστη» και πειστική για μερικούς η αριστερή αξιωματική αντιπολίτευση, όταν θα είχε μιμηθεί τους λαϊκιστές και δημαγωγούς, τους εκβιαστές και ψεύτες και θα παρουσίαζε και αυτή το Μάϊο και τον Ιούνιο ένα κατάλογο με 18 υποσχέσεις, που τις ξεχνούσε την επομένη των εκλογών.
4. Θα ήταν αξιόπιστη και πειστική η αξιωματική αντιπολίτευση για μερικούς, αν αποδεχόταν να συμπεριφέρεται ανεγκέφαλα και ανεύθυνα. Να υποστηρίζει δηλαδή ότι πηγαίνει για διαπραγμάτευση με τους εταίρους της, όταν το άλλο μέρος ξέρει ότι τα ανθρωπάκια αυτά εμφορούνται από το δόγμα του «σφάξεμε αγαμ’ ν’ αγιάσω». Και εκείνοι "σφάζουν" χωρίς να νοιάζονται, αν θα αγιάσουν οι Έλληνες πολιτικοί "διαπραγματευτές».
5. Η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση αποτελεί για τη συντριπτική πλειοψηφία τη μοναδική ελπίδα του Έθνους και αλλοίμονο αν και ο φορέας αυτός διαψεύσει τις προσδοκίες του Λαού μας. Τη χώρα τότε την περιμένουν απερίγραπτα δεινά, μέσα από ένα απερίγραπτα σε σκληρότητα νέο εμφύλιο, όπου η Μικρασιατική Καταστροφή θα ωχριά μπροστά στη ΝΕΑ ΣΥΜΦΟΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: