Ο αριστερός δεν κολά αφίσες στις κολώνες, αλλά ιδέες στο νου και στις καρδιές των ανθρώπων.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΌΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ

ΌΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ των ΠΟΤΑΜΩΝ και ΚΑΤΩ ΡΥΑΚΙΩΝ
Αφού υπηρέτησαν πιστά τη "μετάβαση στο σοσιαλισμό" δίπλα στο Σημήτη, στο Γιωργάκη και στο Βενιζέλο, μετοίκησαν προσφάτως ΕΔΩ κι ΕΚΕΙ!
Βγαίνουν τώρα στους δρόμους και μας λένε να βιαστούμε, να φέρουμε επώδυνη συμφωνία, να δώσουμε "γην και ύδωρ", να ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ στο Ευρωπαϊκό συνδικάτο. Η "Ευρωπαϊκή προοπτική" είναι μονόδρομος έστω και αν καταστραφεί αυτή η χώρα και αφανιστεί αυτός ο ΛΑΟΣ. Μονοδρόμησαν τη ΝΤΡΟΠΗ !!
Δε πάτε στο διάβολο κοπρίτες !
Οι όμοιοί σας δολοφόνησαν τον Καποδίστρια !!
Αυτοί είστε ! Δεν αλλάζετε !! Ξένα συμφέροντα υπηρετείτε ! Το πρωί λέει  ο Σόυμπλε, και το βράδυ επαναλαμβάνετε ΕΣΕΙΣ κατά γράμμα!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ πουλημένοι!!
Ξέρει το Πολιτικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ τι πρέπει να κάνει!!
Ξέρει ο Αλέξης τι υποσχέθηκε ο ΣΥΡΖΑ στο ΛΑΟ
Ελπίζω να μην σας ακούσει και χάσει τον ισχυρότερο σύμμαχό του !

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Δυστυχώς επαληθευτήκαμε !!!

Η Ευρώπη είναι Ένωση ισχυρών οικονομικών συμφερόντων και σαν τέτοια δεν έχει ηθική, δεν έχει "λόγο". Εκβιάζει, ψεύδεται, και παρανομεί. Περιφρονεί δε προκλητικά τους δημοκρατικούς θεσμούς των κρατών μελών. Κυρίως έδειξαν οι ηγέτες της υποκρισία και ανεντιμότητα. Θέλουν να ανταλλάξουν ΑΙΜΑ με ΧΡΗΜΑ. Θέλουν ΕΛΛ¨ΑΔΑ χώρα χρέους.! ΤΕΛΟΣ. Όσοι θέλετε να πεθάνετε με το ΕΥΡΩ στην τσέπη και το ΣΤΑΥΡΟ στο χέρι κάντε το. ΕΜΕΙΣ οι άλλοι θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στον τόπο μας. Θέλουμε να δούμε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να ζουν ΕΔΩ στον τόπο τους και να προκόβουν.
Ένας είναι ο δρόμος. Είναι πιο εύκολος από τον αργό θάνατο που μας προτείνουν οι δανειστές. Είναι κυρίως αποτελεσματικός γιατί οδηγεί στην απελευθέρωση από τα δεσμά του χρέους. Θα παλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για ΜΑΣ και όχι γι' ΑΥΤΟΥΣ.
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
Με διεθνοποίηση του προβλήματός μας.
Κατάθεση στον ΟΗΕ πράξης Εθνικής Κυριαρχίας για διαγραφή ΟΛΟΥ του χρέους ως Παράνομου και ληστρικού αποικιοκρατικού χαρακτήρα, γιατί οδηγεί τον οφειλέτη σε χρεοκοπία (Αγγλικό Εμπορικό Δίκαιο 2005) με αυτοδίκαια παύση πληρωμών μέχρι να εκδικαστεί η προσφυγή της χώρας. (μετά από 30 αιώνες).
Να συγκαλέσει ο Τσίπρας οικονομολόγους που υποστηρίζουν την επιστροφή στο Εθνικό νόμισμα σε σύσκεψη. και να κλείσει τ' αφτιά του στους Ευρωλάγνους !!

 

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Δεν μας φτάνουν οι "εταίροι", έχουμε και τους ντόπιους αόματους!!

Χτες βράδυ, 2 Ιουνίου 2015,
μέσα στην πιο κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης, έκανε  δηλώσεις σε κανάλι και ο Μητρόπουλος ο μεγαλοπρεπής. Εκτός των άλλων έφη λοιπόν Μητρόπουλος: "...δεν μπορούμε να διαχειριστούμε μια ρήξη". Με άλλα λόγια. Δεν υπάρχει δρόμος διαφυγής πέρα από την υποταγή, το εξευτελισμό και την ταπείνωση.     Δηλαδή:
Γαμήστε μας, αφήστε μας και πάλι ξαναρχίστε μας !!!
Σε λίγο μερικοί θα τα βρείτε με το Σταύρο και τον Άδωνη. 
Ώρα καλή στην πρύμνη σας κι αέρα στα πανιά σας!

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

"Στη σημερινή Ευρώπη οι τυφλοί οδηγούν τους τυφλούς"


Ο Σλοβένος φιλόσοφος Σλαβόι Ζίζεκ λέει: «Στη σημερινή Ευρώπη οι τυφλοί οδηγούν τους τυφλούς». Είναι σίγουρο πως αν  ο τυφλός οδηγεί τυφλό και οι δύο θα πέσουν σε γκρεμό
. Και συνεχίζει ο Σλαβόϊ: 
 «Πιέζουν την Ελλάδα να αποπληρώσει το χρέος της, αλλά την ίδια ώρα με τα επιβαλλόμενα μέτρα λιτότητας καταστρέφουν την οικονομία της και καθιστούν πλέον βέβαιο ότι το ελληνικό χρέος δεν θα αποπληρωθεί ποτέ».
Και θα ήθελα να προσθέσω σε αυτά του Σλαβόϊ ότι είναι και τυφλοί και κουζουλοί. Ονομάζουν τα μέτρα λιτότητας μεταρρυθμίσεις. Και δεν αντιλαμβάνονται που οδηγούνται. Ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει να τους ανοίξει τα μάτια. Με τη συνέντευξή του στη Λε Μοντ και με την επίσκεψη του Λαφαζάνη στη Μόσχα έδωσε μαθήματα σκληρής διαπραγμάτευσης ειδικά για τυφλούς και κουζουλούς. Θα ανοίξουν άραγε τα μάτια τους ή «αμφότεροι εις βόθυνον πεσούνται»